Звіт "Перлини"

Зворушливі звуки вальсу та пристрасні рухи румби, знаменитий ритм ча-ча-ча та веселий, швидкий джайв – усе це мали змогу почути та побачити учні і їхні батьки, учителі й гості НВК «Нововолинська спеціалізована школа № 1 – колегіум». Саме там нещодавно відбувся звітний концерт спортивно-танцювального ансамблю «Перлина», що діє в школі й керівником якого є Ірина Олександрівна Ніколенко.

Ця подія стала не просто святом, а справжньою феєрією. Уже з перших хвилин виступів усіх присутніх захопив вир емоцій та танцювального настрою. Кожен номер вражав своєю артистичністю, енергійністю, ритмічністю та щирістю виконання. Юні артисти постали перед глядачами в різних образах, що викликало хвилю емоцій та масу задоволення. Учасники на сцені змінювалися, проте незмінною залишалася атмосфера в залі: бурхливі оплески гостей переривалися вигуками «Браво!», «Молодці!».

Несподіваним сюрпризом для вихованців «Перлини» стало вручення директором НВК, Сергієм Володимировичем Морозом вручення кубків за активну участь у загальношкільних заходах. Із словами вдячності до Ірини Олександрівни Ніколенко від імені всіх батьків учасників колективу звернулася Світлана Миколаївна Храпчун, яка побажала їй тільки злетів і тільки успіхів. Адже завдяки невтомній та наполегливій праці вихованці Ірини Олександрівни стають не лише учасниками, а й переможцями різноманітних міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів та змагань.

А завершилося це свято патріотично-танцювальною постановкою під чарівний спів Любові Франчук, учениці 9-го класу.

Хочеться, щоб такі дійства відбувалися не тільки в нашій школі, а й і в місті теж. Адже саме такі заходи розвивають естетичні смаки школярів, нашого майбутнього покоління.

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.