Who is the best of the best?

У рамках проведення обласного семінару відбулося підведення підсумків навчального року з участі учнів НВК у різного роду змаганнях. Незабутнім залишиться позакласних захід «Бал олімпійців», на якому урочисто вітали переможців та призерів міських, обласних і Всеукраїнських предметних олімпіад.Свято приурочене її величності науки. Як зазначив директор НВК Сергій Мороз, «в стінах цього навчального закладу формується майбутня еліта України. А учні, які знаходяться сьогодні у цьому залі кращі із кращих, про нас знають не лише у місті,області і країні, але й за її межами – і це наш успіх” .

До слова і вручення нагород був запрошений помічник-консультант Ігоря Гузя Андрій Бокоч, який від імені нардепа вручив цінні подарунки призерам Всеукраїнських та міжнародних олімпіад, подякував учнівській молоді за значні досягнення у науці.

Високо оцінили навчальні досягнення олімпійців завідувач відділу навчання іноземних мов Інституту педагогіки НАПН України, кандидат педагогічних наук, доцент Редько В.Г., начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти управління освіти і науки ВОДА Богданович О.І.,заступник начальника управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради Куцик З.К.

/Files/images/,fk1.jpg

За сприянням політичних партій та батьків - підприємців школярі отримали грошові нагороди.

Талановиті учні школи вітали гостей танцювальними та співочими виступами.

/Files/images/,fk4.jpg/Files/images/,fk11.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.