НАШІ РОЗУМНИКИ!

Педагогічний експеримент «Розумники» (Smart Kids) набирає обертів. Не так давно ми долучилися до співпраці. Проте, вже встигли освоїти мультимедійні ресурси та провести на базі свого навчального закладу міський семінар учителів початкових класів під назвою «Упровадження експерименту «Розумники».
Відкритий урок з математики показали учні експериментального 1-А класу. За допомогою навчальних інновацій школярі із захватом розв'язували приклади на знаходження остачі, складали та вирішували задачі на збільшення числа на кілька одиниць, виконували вправи, щоб засвоїти вивчені таблиці додавання та віднімання. За 15 хвилин до закінчення заняття кожний учень, не відволікаючись, виконував самостійну роботу на власному цифровому пристрої. Система подавала завдання та перевіряла відповіді, вчитель лише контролював процес та спостерігав за зосередженими першокласниками.
Після уроку /Files/photogallery/732/DSC_0791 (1).JPG Наталя Вакарчук презентувала мультимедійну програму, розповіла про її можливості, переваги роботи з класом.

Тут можна подивитися https://www.youtube.com/watch?v=k535kxL-hpA

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.